Šogad konkurss notika "Hanzas perona" telpās. Virtuvē žūrijas locekļi netiek ielaisti. Tur ražotāju atvestos produktus izsaiņo, sadala pa degustācijas traukiem, katram piešķir numuru.
Vērtēšana notiek klusumā, gluži kā serves tenisā, gaviles un urravas tiek aiztaupītas apbalvošanas brīdim.
Kad atnestais produkts ir nogaršots, žūrija tam piešķir punktus. Žūrijas locekļiem ir jāatbild arī uz trim jautājumiem par šo produktu. Pirmkārt, ko iesaka šajā produktā uzlabot, otrkārt, kā šo produktu var izmantot virtuvē (tas vairāk jautājums tieši pavāriem), treškārt, ar kādiem citiem produktiem konkrētais paraugs sader kopā.
Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.
Lūdzu, uzgaidi!
Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...
Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv