Vilītes plaukts - 446
Foto: DELFI

Igaunijā viss ir labāks? Ēdiens gardāks, ceļi gludāki, bet laimi var grābt riekšavām? Manna no debesīm un putukrējuma kalni ķīseļa upes krastos? Galu galā Igaunijā tagad mirdz “Michelin” zvaigzne, bet latviešu gastronomijas debesis apmākušās. Vai mākoņi izklīdīs un zvaigznes uzmirdzēs? ‘Tasty.lv’ redaktores gastronomiskā ekspedīcija Igaunijā ar izmeklēšanas elementiem.

"Klau, tu esi "Tasty.lv" redaktore, kad Latvijā būs "Michelin" restorāns?" – kad šāda rakstura jautājumus biju saņēmusi jau padsmit reižu, apskaitos un nolēmu to noskaidrot. Protams, glaimojoši, ka mani uzskata par cilvēku, kurš zina "Michelin" ceļus un neceļus, bet manam laipnam ielūgumam diez vai ēdiena kritiķi atsauktos. Tur ar manu ielūgumu nepietiks, šis jautājums, izrādās, jārisina valstiskā līmenī, un Igaunija to ir izdarījusi. 

Visus daudzpakāpju pētījumus, izpētes un gatavību uzņemt "Michelin" kritiķus Igaunijā risina valsts, restorāniem vienkārši jābūt gataviem, ka tie kādā dienā ieradīsies.

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!