sieviete virtuvē
Foto: Shutterstock
Ne vienmēr tas, kas top virtuvē, ir baudāms un gards. Ja tas notiek sabiedriskajā ēdināšanā, tad varam noburkšķēt un atstāt neapēstu porciju, varam sist dūri galdā un pieprasīt kompensāciju, bet ko iesākt, ja neēdamo ēdienu gatavojis tuvs un mīļš cilvēks?

"Tas ir forši, ka jūs mudināt un iedvesmojat gatavot, pieņemot, ka katram ir kaut niecīgs talants uz gatavošanu. Taču jūs varētu arī uzrakstīt par cilvēkiem, kuri skaļi un ar lepnumu slavē savas gatavošanas prasmes, bet realitātē ēdiens ir nebaudāms. Bet viņi turpina gatavot, neko nemainot," tā "Tasty.lv" raksta Sanita.

Hmmm... Es aizdomājos, vai šādus cilvēkus esmu satikusi? Laikam jau nē, esmu no tā pasargāta. Mani draugi, kolēģi un paziņas pārstāv citas grupas. Vieni ir izcili gatavotāji, piemēram, draudzene Gunta, ko mūsu kopīgais draugs dēvē par "Pārdaugavas Mārtiņu Rītiņu" vai draudzene Ginta, kurai viss ir perfekti, pat maizīte ar sviestu tiek pasniegta kā restorānā. Un ģimenes draugs, kurš cep sēklu maizi un gatavo burgerus, un pērnā vīramāte, kas vispār ir slavenās Masiļūnes līdziniece virtuvē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!