Foto: Shutterstock
Cik cilvēku, tik rasola veidu un viedokļu par to, kam ir jābūt šajos salātos. Kurš iestājas pret svaigiem sīpoliem un gurķiem, bet cits – pret burkāniem vai desu. Kāds uzskata, ka rasola jāizmanto tikai un vienīgi mājās gatavota majonēze. Tieši tur slēpjas šo salātu burvība – katram ir sava recepte, vispareizākā un visgaršīgākā.

Rasolu mēs mīlam no bērnības, jo tas asociējas ar Jauno gadu un svētku galdu. Vai šogad varam atļauties tuviniekus palutināt ar šo iecienīto ēdienu? Uz šo jautājumu nolēmām atbildēt, izskaitļojot tā saukto “rasola indeksu”.

Indeksā iekļauta pamatrecepte četru cilvēku ģimenei, un tajā ietilpst:

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!