Šogad Livonijas ordeņa Siguldas pils teritorijas apmeklētājus priecēs restorāni: "Entresol", "Ferma", "Kungu Rija", "Mr. Biskvīts", "Mālpils muižas restorāns", "Bīriņu pils restorāns", "Hotel "Sigulda" restorāns", kā arī jaunie festivāla dalībnieki "Beef Room". Gastrogrilbārs "Kokos" un tā šefpavārs Jānis Siliņš sadarbībā ar izcilo garšu meistaru Mārtiņu Sirmo pārsteigs festivāla apmeklētājus ar unikālu gatavošanas performanci "Dantes uguns", informē "Siguldas attīstības aģentūra".
Restorāns "Ferma" un tā šefpavārs Māris Astičs apmeklētājiem piedāvās pikantu jūras velšu zupu un uzkodas, Dambrieža burgeru, pasniedzot to ar gurķu remulādi, marinētiem sīpoliem un sinepju mērci. Vēl šī restorāna piedāvājumā būs jēra ļuļa kebabs (veģetārajā versijā – grilēts siers) kartupeļu maizē, pasniegts ar gurķu/ķiploku mērci, avenēs marinētiem sīpoliem, grauzdētiem sīpoliem un ķimeņu iesala čipsiem. Neizpaliks arī saldo ēdienu piedāvājums – ābolu drumstalu kūka ar vaniļas espumu un meža ogām, kā arī karstais ruma-šokolādes dzēriens ar putukrējumu.