Livonijas ordeņa Siguldas pils teritorijas apmeklētājus priecēja restorāni "Entresol", "Ferma", "Kungu Rija", "Mr. Biskvīts", "Mālpils muižas restorāns", "Bīriņu pils restorāns", "Hotel "Sigulda" restorāns", gastrogrilbārs "Kokos", kā arī "Beef Room". Tematikā šogad lielākoties piedāvājums vienots – atzīmējot Allažu ķimelīša 200. gadskārtu, daudzos ēdienos varēja sagaršot tieši ķimenes (un arī pašu ķimelīti). Burgeri, gulašzupas, gaļas un veģetārie ēdieni – savai gaumei kaut ko atrast varēja ikviens.
Ko ziemīgu garšu festivālā apēda "Tasty"?
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit