Ja likās, ka pirms pandēmijas viena no populārākajām meistarklasēm, kurp doties, bija makarūnu gatavošanas, – nešaubies, tā tas ir arī šajā pavasarī. Bet ne jau makarūnus vien varam mācīties cept. Jā, konditorejas meistarklases joprojām ir ļoti aktuālas dažādos formātos, bet arī pamatēdienu cienītājiem ir, kurp doties jaunu zināšanu meklējumos. Hinkali, Taizemes un Vjetnamas virtuve, picas un daudz kas cits. Lai būtu ērtāk izvēlēties, ienirām piedāvājuma džungļos un atlasījām vienuviet dažādos meistarklašu piedāvājumus!
Tradicionāli meistarklase ir dažu stundu apmācības (1,5–4), kuru laikā profesionāļa pavadībā apgūst konkrētas iemaņas. Taču ir vietas, kurās meistarklases izvērstas padziļinātākos kursos, kas var ilgt pat vairākas dienas.
Dažādu valstu konditorejas šedevri, restorāna maize un hinkali
Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.
Lūdzu, uzgaidi!
Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...
Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv