Kārums biezpiena sieriņš virssieriņš food union
Foto: Publicitātes foto

Zemeņu glazūrā ar cepumu garšas biezpienu un magonēm, bet varbūt – pārklāts ar šokolādi cidoniju garšas biezpiens ar rudzu rīvmaizi? Šie ir tikai daži no unikālajiem variantiem, kā varētu garšot jaunais, Latvijas tautas izvēlētais un par godu XXVII Vispārējiem latviešu Dziesmu un XVII Deju svētkiem radītais "Kārums" biezpiena sieriņš. Ikvienam ir iespēja ieteikt savu variantu, lai taptu "Kārums Virssieriņš", informē "Food Union" pārstāve Ērika Kirsone-Kriviņa.

"Mūsu nacionālais dārgums – Dziesmu un deju svētki – ir pierādījums tam, cik mērķtiecīga un vienota tauta esam. Mūs vieno arī mūsu nacionālais gardums – "Kārums". Visiem kopīgs, tomēr arī katram savs, jo viedokļu par to, kāds ir visgaršīgākais biezpiena sieriņš, ir tikpat daudz, cik kora dziesmu, dziesmu, horeogrāfiju un amatnieku izstrādājumu. Tāpēc, par godu dziesmusvētkiem, aicinām visus virtuāli sanākt (sadziedāties) kopā, lai kopīgi izvēlētos, kā garšos jaunais "Kāruma" "Virssieriņš"," uzsver Ieva Lejniece, "Food Union" valdes locekle un mārketinga vadītāja Latvijā.

"Līdzdarbība ir viena no dziesmusvētku vērtībām. Bez tās nav tapuši nevieni no 26 dziesmu un deju svētkiem. Un ar to mēs visi lepojamies. Tikpat lepni esam arī par citu nozaru sasniegumiem, kas ir kļuvuši teju kanoniski un spēcīgi asociējas ar mūsu valsti. Arī garšas ziņā. Tāpēc aicinām ikvienu uz radošu iesaisti, kopā ar "Food Union" veidojot savu garšas buķeti," uzsver Daina Markova, XXVII Vispārējo latviešu Dziesmu un XVII Deju svētku izpilddirektore.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!