Foto: Publicitātes attēli

No 18. līdz 26. martam Siguldas novadā norisināsies "Pavasara restorānu nedēļa", kuras laikā vairākos novada un tā apkārtnes restorānos būs iespēja baudīt svaigas, pavasarīgas un garšām bagātas trīs ēdienu maltītes 30 eiro vērtībā, informē "Siguldas Attīstības aģentūras" sabiedrisko attiecību nodaļā. Šā gada tēma "Pavasaris karotē" izaicina šefpavārus radīt pavasara garšu eksploziju katrā kumosā!

Gardēžus aicina pieci restorāni: "Kungu Rija", viesnīcas "Sigulda" restorāns, Mālpils muižas un Bīriņu pils restorāns, kā arī gastro grilbārs "Kokos". Restorāna nedēļas ēdienkartes atšķirsies no uzņēmumu ikdienā piedāvātā klāsta ar dažādo tekstūru un aktuālo pavasara noskaņu.

Ar restorānu piedāvājumu vari iepazīties zemāk:

Šoreiz restorānu nedēļas īpašais šefpavāru ēdienkartē iekļautais pārsteigums ir Siguldas novada vēsturiski unikālais produkts "Allažu ķimelis", godinot dzēriena 200. gadskārtu.

Lai baudītu restorānu nedēļas piedāvājumu, nepieciešams laikus rezervēt galdiņu, zvanot uz konkrētā restorāna rezervācijas tālruni.

Foto: Publicitātes attēli

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!