Vēderpriekiem varēs nobaudīt šefpavāru labāko veikumu – gruboto ar meža sēnēm, pīles krūtiņu, krāsnī gatavotu Nīlas asari, foreli ar grauzdētām jūras zāļu lapām, kā arī tradicionālos ēdienus jaunā izpildījumā – Cēzara salātus, grilētu cūkgaļas krūtiņu, vistas gaļas bumbiņas un daudz ko citu. Saldummīļi atzinīgi novērtēs gaisīgas pankūkas, tradicionālos žagariņus ar alus sīrupu, dažādas kūkas un citus vilinošus desertus.
Šogad akcijā iesaistās ne tikai restorāni, bet arī kafejnīcas, krodziņi un muižas. Piedāvājuma būtība – katra no vieta ir izvēlējusies konkrētus ēdienus, kas būs nobaudāmi par īpašu cenu. Tāpēc apmeklētājiem "baudēšanas" vilinājumā nepieciešams izpētīt un noskaidrot katra akcijas dalībnieka īpašais piedāvājums, dodoties izgaršot pēc iespējas dažādāku virtuvi atšķirīgās vietās pilsētā un tās apkārtnē.