Veiksmīgi sakrituši apstākļi ļauj ierīkot nelielu ražotni
"Tā kā abi ar vīru esam arī pārtikas tehnologi, likumsakarīgi bija, ka pārtikas nozare arī bija tā, kurā sākām darboties," stāsta Ieva. Pievēršanās tieši savu čipsu radīšanai nākusi pat samērā nejauši – Ievas vīram ir saimniecība, kurā paši audzējuši dārzeņus, bijis jādomā, kā palielināt patēriņu bietēm. "Tobrīd veikalā bija tas, kas bija, mani pašu piedāvājums neuzrunāja. Man likās, ka vajag kaut ko garšīgāku iegūt," atminas sarunbiedre.
Sakrituši arī vairāki apstākļi, kas motivējuši uzsākt ko savu, – vīrs no Jelgavas braukājis uz darbavietām Ķekavā un Rīgā, Ieva pati daļēji, cik vien iespējams, palīdzējusi kā pārtikas tehnologs savas mammas sabiedriskās ēdināšanas uzņēmumā Valkā. Bet visam pa starpu jārūpējas arī par prāvu bērnu pulciņu, kas Būmertiem ir nu jau seši. Ieva sapratusi, ka viņai nepieciešama nodarbošanās, kurai veltīt laiku nevis konkrētās stundās, bet tad, kad to veiksmīgi var apvienot ar bērnu aprūpi, tā nu sava nelielā ražotne tam bijusi īsti piemērota.
Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.
Lūdzu, uzgaidi!
Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...
Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv