Restorāni piedāvās savus īpašos pavasara ēdienus, kas iekļausies trīs dažādās cenu kategorijās 30, 35 un 40 eiro. Tādējādi ikvienam būs iespēja atrast sev piemērotāko piedāvājumu.
Pavasara Rīgas restorānu nedēļas laikā restorāniem būs iespēja parādīt savu radošumu un izpratni par labu ēdiena pagatavošanu, savukārt apmeklētājiem novērtēt kulinārijas mākslas meistarību. Kā ierasts, lielākais uzsvars ir uz īpaši sastādītu ēdienkarti, kur galvenajā lomā ir Latvijai un Baltijai raksturīgi, sezonāli un svaigi vietējie produkti.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit