Ķiploku grauzdiņi, grilēta gaļa, desiņas – kādas ir labākās alus un ēdiena saderības
Neskatoties uz to, ka pavasaris pārsteidz ar kādu vēsāku dienu, piknika sezona jau ir sākusies. Līdz ar pirmajiem saules stariem daudzi no mums steidzas pie dabas, lai ceptu un grilētu gaļu, zivis, dārzeņus. Siltajās dienās arī biežāk baudām alu. Līdzīgi kā ēdieniem, kurus mēdzam gatavot un baudīt pie dabas, ir arī dažādi alus veidi, un katram no tiem ir ieteicamās ēdienu saderības. Ar ko labāk baudīt rudzu maizes eilu, kādam ēdienam piederēsies alus ar ogu garšu, bet kādam – alus ar lielāku alkohola daudzumu?

Par ēdienu un alus saderībām vairāk stāsta "Mežpils alus" vēstnesis Edgars Magons.

"Tasty" atgādina – alkohola lietošanai ir negatīva ietekme. Alkoholisko dzērienu pārdošana, iegādāšanās un nodošana nepilngadīgām personām ir aizliegta.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!