Nav noslēpums, ka ne vienmēr izdodas "ietrāpīt desmitniekā" ar ēdiena daudzumu, tāpēc es cenšos ne vien rūpīgi izplānot ēdienkarti, bet piedomāt arī pie tā, ko darīt ar pāri palikušo ēdienu. Labi nolīgojušiem un nogurušiem jāņabērniem nav iedvesmas ilgi stāvēt pie plīts, bet Līgo nakts gardumi arī vairs nešķiet tik kārdinoši, kā svinēšanas brīdī, tāpēc man ir izstrādāts plāns, kā iepriecināt līgotājus pēcsvētku dienā, neļaujot svētku gardumiem aiziet postā.
Padalīšos ar savu pieredzi, varbūt kādam tā noderēs. Te gan jāpiebilst, ka, pērkot ēdienu svētku galdam, pirkumu grozā jāiemet arī olas.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit