Virtuves sarunas. Ina Poliščenko – līdzīgi kā modē, arī kulinārijā tendences iet pa apli
Foto: Privātais arhīvs

Šoreiz uz virtuves sarunām aicinājām uzņēmuma "Gemoss" šefpavāri un "Just nature" zīmola vēstnesi Inu Poliščenko, kura saņēmusi arī apbalvojumu kā "Latvijas gada pavāre 2015", tāpat viņa ir vairāku starptautisko pavāru konkursu uzvarētāja un iekļauta žurnāla "Forbes" sarakstā "30 talanti līdz 30 gadiem" kategorijā – pavārmāksla un HoReCa. Ikdienā viņa darbojas uzņēmumā "Gemoss" – regulāri vada seminārus par dažādām aktuālām tēmām nozarē: bezglutēna konditoreja, graudaugu maltītes, augu valsts uzturs... Viņa izglīto klientus, meklē jaunas tendences ne tikai pārtikas, bet arī iekārtu jomā. Runā par to, kā saimniekot gudri savā virtuvē, ieviešot modernus risinājumus.

Brīvajā laikā Inai patīk aktīva atpūta, draugu uzņemšana ciemos, grāmatu lasīšana, jaunu ēdināšanas konceptu iepazīšana, lai būtu informēta par nozarē notiekošo.

Un, lūk, jaunumi: TV24 raidījuma "Šefpavārs. Uz līnijas" vadītāja un šefpavāre Ina Poliščenko 9. augustā atsāk sezonu. Raidījumā viņa turpinās atbildēt uz skatītāju jautājumiem par dažādiem pārtikas produktiem. Bet tikmēr studijas virtuvē taps ātri pagatavojami ēdieni no sezonāliem produktiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!