Vasaras Latvijā ir īsas un augusta sākums nereti ir brīdis, kad sākam satraukties, vai pagūsim vēl izbaudīt un izgaršot vasaru. Maltītes svaigā gaisā var būt lielisks veids, kā pagarināt vasaru pat tad, ja nav savas privātmājas vai laika doties uz tālākiem atpūtas parkiem. “Putnu fabrika Ķekava” aicina arī pilsētniekus ļauties gardām grila maltītēm darba dienu vakaros, piedāvājot septiņus padomus grilēšanai publiskās vietās un īsu apkopojumu ar piemērotākajām vietām.
Iepazīsties ar ugunskura un grila lietošanas noteikumiem dažādās teritorijās
Pagatavot gardu grilētu maltīti patiesībā ir atļauts ļoti daudzās vietās kā Rīgā, tā citās Latvijas pilsētās, taču ir svarīgi ievērot ugunsdrošības noteikumus un citus ierobežojumus.
RīgaValmieraLiepājaJūrmalaPutnu fabrika ĶekavaOgreLielupeBerlīneGrila sezonaJelgavaBurtnieku ezersvasaraŠašliks un citi grila ēdieniUz grila gatavoti ēdieniBaltijas jūraBolderāja
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit