grilēšana

Vasaras Latvijā ir īsas un augusta sākums nereti ir brīdis, kad sākam satraukties, vai pagūsim vēl izbaudīt un izgaršot vasaru. Maltītes svaigā gaisā var būt lielisks veids, kā pagarināt vasaru pat tad, ja nav savas privātmājas vai laika doties uz tālākiem atpūtas parkiem. “Putnu fabrika Ķekava” aicina arī pilsētniekus ļauties gardām grila maltītēm darba dienu vakaros, piedāvājot septiņus padomus grilēšanai publiskās vietās un īsu apkopojumu ar piemērotākajām vietām.

Iepazīsties ar ugunskura un grila lietošanas noteikumiem dažādās teritorijās

Pagatavot gardu grilētu maltīti patiesībā ir atļauts ļoti daudzās vietās kā Rīgā, tā citās Latvijas pilsētās, taču ir svarīgi ievērot ugunsdrošības noteikumus un citus ierobežojumus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!