Labāko Latvijas gada pavāru un pavārzelli nosaka kopš 2006. gada, balvā pasniedzot ne tikai vērtīgas dāvanas, bet arī "Reaton" Zelta un Koka pavārnīcu. Latvijas Pavāru kluba rīkotais konkurss šogad notika izstādes "Riga Food 2023" ietvaros – tās apmeklētāji varēja klātienē vērot, kā pavāri un viņu palīgi starptautiskiem vērtētājiem gatavoja noteiktos ēdienus, uzkodas un desertus.
Apbalvošanas pasākums notika svinīgā gaisotnē ATTA centrā, pasakot paldies konkursa atbalstītājiem, dalībniekiem un žūrijai.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit