Nikolas atvilktne - 90
Foto: Privātais arhīvs
Šoreiz uz virtuves sarunām aicināju Daci Minikoviču, kura ar virtuves dzīvi pavisam noteikti ir uz "tu". Viņa vada dažādas kūku meistarklases un māca cept makarūnus, kūkas, kūciņas, eklērus un citus desertus. Kā viņa pati saka: “Šī nodarbošanās no manas dzīves laikam nekad nepazudīs, jo ēdiens ir daļa no manas dzīves un veida, kā es to baudu. Dzīvoju, lai baudītu kā ēdienu, tā visu pārējo!”

Šogad Dace ir izdevusi grāmatu "Tartes un tartaletes", kuras tapšana viņai aizņēma vairāk nekā divus gadus. Un likumsakarīgi, ka viens no Daces mīļākajiem desertiem ir tieši tartes (intervijā viņa atklāj, ka, piemēram, ēdot sviestmaizi, viņa to labprāt transformē tartē).

Iedvesmojošajā pavārgrāmatā ir iekļautas 60 saldu, sāļu un vegānu taršu receptes, kur katrai tartei ir pieskaņots arī īpašs dzēriens. Tie viens otru papildina, lai izceltu ēdiena un dzēriena labākās īpašības.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!