Nikola Tasty - 133
Foto: Privātais arhīvs

Septembra vidū Āgenskalna tirgū norisinājās Rīgas Rudens Street food festivāls, kura laikā noskaidroja šī gada labāko Latvijas ielu ēdināšanas kultūras uzņēmumu un Latvijas pārstāvi Eiropas ielu ēdiena kultūras konkursa finālā Vācijā, kas notiks jau šajā nedēļas nogalē. Divas dienas pirms īpašās dienas sazinājāmies ar uzvarētājiem, ģimenes uzņēmuma "Augs.Raugs.Garšaugs" šefpavāri Ievu Neimani.

Ar Ievu sazvanāmies 27. septembra pēcpusdienā, viņi ir ceļā uz Vāciju, bet ne vis uz tik pozitīvas nots, kā varētu šķist. Ieva vien nosaka: "Mūsu lielākā veiksme būs, ja mēs nokļūsim līdz galam. Un tad jau mēs jutīsimies kā uzvarētāji!"

Izrādās, pirms tik svarīgā ceļa radusies kāda pavisam neparedzēta situācija ar busiņu – pēdējā brīdi, ātri tika labots ģenerators: "Šobrīd mēs esam bezgala uztraukušies, jo mūs pievīla ģenerators, gaidījām, vai vispār paspēsim. Bet par laimi esam sarunājuši, ka mūs prāmis uzgaidīs."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!