Konditores Diānas Gobas "Instagram" profilā ikviena kūka varētu saņemt skaistākās kūkas titulu. Tomēr vislielāko "wow" efektu izraisa tieši "ciku caku" jeb kruzuļainās kūkas. Un arī mūsu sarunā (interviju vari izlasīt šeit) aizkadrā apspriedām šo kūku fenomenu un gatavošanas mākslu (starp citu, cakaino kūku krēma pagatavošanai ir ārkārtīgi augstas izmaksas!), kā arī uzzinājām, kas šobrīd ir modē kūku un desertu pasaulē.
Diāna Goba akcentē, ka, protams, arī desertu pasaulē ir tendences un trendi. Piemēram, ja vienu brīdi slavenas bija "naked stila" kūkas ar ziediem, tad pēcāk lielu popularitāti ieguva ģeometriskas formas, vienkāršotas kūkas. Šobrīd ir rokoko stila kūku ēra!
"Protams, tas viss nepārtraukti mainās līdz ar kāzu sezonām, kas ir noteicošais rādītājs. Paralēli desertu pasaulei, kas mainās pretējā virzienā! Šobrīd, runājot par desertiem, vairs ne tik ļoti ir svarīgs to izskats, bet gan garšas sprādziens un tekstūras. Labam desertam ir trīs tekstūras un maksimums trīs garšas. Ja būs vairāk, tad garšas savā starpā sāks konkurēt, nevis papildināt viena otru," skaidro konditore.