sautējums
Kas gan var būt aromātiskāks un foršāks par svaigu garšaugu (turklāt paša izaudzētu!) pievienošanu ēdienam? Bazilika lapas uz pastas, piparmētru lapas kokteilī, eļļas traukā pievienots rozmarīna kātiņš… Izklausās eleganti, vai ne? Bet izrādās, lai gan svaigi garšaugi lielākoties ir garda piedeva ēdienam, ir dažas receptes, kurās "Delish.com" iesaka tos nepievienot.

Sautēti ēdieni

Sautētus ēdienus, piemēram, gaļu, labāk papildināt ar kaltētiem garšaugiem. Tā kā sautēti ēdieni tiek gatavoti ilgāku laiku, kaltētie garšaugi labāk "iztur" ilgstošu termisko apstrādi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!