Nikola Tasty - 164
Foto: Privātais arhīvs
Dažreiz vēlies izmēģināt ko pavisam jaunu vai arī vienkārši uzzināt, ar kādām maltītēm mielojas citos kontinentos? Varbūt meklē idejas pusdienām, ko ņemt uz darbu, pārgājienā vai panašķoties pie vīna glāzes? Papildu iedvesmai tev noteikti jāmeklē mūsu kolēģis Rihards. Labi, labi, ja ne Rihards pats, tad viņa "Instagram" vai "TikTok" konts "@riharudo.bento", kur kolēģis apņēmies rādīt un stāstīt citiem savus atklājumus. Un, šķiet, viņš apņēmies "līdz kaulam" izprast ēdiena burvību.

"Bekpakeris" jeb "mugursomas ceļojumu" entuziasts, tējas pazinējs, pašpasludināts eksotisko augļu audzētājs – šādi viņš sevi piesaka sociālajos tīklos. Latvietis, kuru jaunzēlandieši gribēja paturēt par saldskābmaizes cepēju, – tā pērn "Tasty" lasītājiem pieteicām Rihardu Janmeru, kurš ikdienā ir mūsu kolēģis – "Delfi Brand Studio" kreatīvo projektu koordinators un datu pārvaldītājs. Riharda receptes "Delfi" lasītāji atzinīgi novērtējuši saturiski bagātajos projektos "Atklāj īsto Koreju" un "Ēdiens ir mīlestība – Taivānas garša", bet esam vairāk nekā droši – šis ir tikai sākums! Savukārt par eksotisko augļu audzēšanu noteikti runāsim citu reizi...

"Virtuves sarunas" ir "Tasty.lv" rubrika, kurā iztaujājam cilvēkus, kas ar virtuves un ēdiena gatavošanas mākslu ir uz "tu".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!