"Kad 2013. gada novembrī sākām darbu pie jauna recepšu portāla, brīžam bija grūti noorientēties plānu un ideju mākoņos, kas ap mums mutuļoja," stāsta "Delfi" Dzīvesstila nodaļas galvenā redaktore Egita Segliņa. "Šķita, nu tik būs, rakstīsim par restorāniem, vīniem, par visu, kas garšīgs un izsmalcināts, bet ikdienišķā ēdienkarte būs vien papildus. Jau drīz vien sapratām, ka nē, pats svarīgākais ir palīdzēt lasītājiem izdomāt, ko mēs visi ēdīsim šodien, šonedēļ, šomēnes. Savukārt tas izsmalcinātais, dārgais, "no augstajiem plauktiem" – tas paliek papildus. Un tā nu jau desmit gadus dzīvojam garšīgi gan ikdienā, gan svētkos, lasītājiem stāstot, kā viegli, ātri un vienkārši darboties virtuvē."
"10 gadi – tas ir bezgala īpašs notikums, jo esam rūpējušies par katru mūsu lasītāju jeb bijuši lēmēji par to, ko nu katrs baudīs vakariņās vai svētku dienās. Šo gadu laikā esam apkopojuši neskaitāmi daudz recepšu, uzklausījuši speciālistu ieteikumus gardu ēdienu pagatavošanai, veidojuši degustācijas un eksperimentējuši, aicinājuši uz virtuves sarunām, kā arī devuši praktiskus padomus, kā ērtāk un patīkamāk darboties virtuvē. Un nav labāka varianta, kā nosvinēt, ņemot talkā populārāko no portāla receptēm un ietērpjot to desmit dažādās kūkās – i sāļās, i saldās," saka Nikola Šakale, kas ikdienā palīdz "Tasty.lv".
Pa šiem gadiem esam krietni uzaudzējuši savu virtuālo pavārgrāmatu – šobrīd iedvesmu smelties var vairāk nekā 11 tūkstošos dažādu recepšu visiem dzīves gadījumiem. Bet kas tad ir tā populārākā recepte? Labi, jau labi – nav nekāds noslēpums, ka latvietim vismīļākais ēdiens ir – nē, ne jau otrs latvietis, nē, ne jau bukstiņputra vai sklandrausis, bet – plānās pankūkas, ko pārspēt nevar ne kotletes, ne karbonādes, ne suši, ne makarūni! Tieši tādēļ savā zīmīgajā dzimšanas dienā nolēmām, ka nosvinēsim ar pankūku tortēm – gan grēcīgi saldām, gan kreptīgi sāļām. Sakām milzu paldies fantastiskajai kūku virtuozei Elīnai Gailei par pasakaino rezultātu. Elīna 12 stundas cepa pankūkas, kūla krēmus, būvēja pankūku torņus un rotāja kūkas! Starp citu, neturēsim sveci zem pūra, pavisam drīz arī atklāsim saviem lasītājiem, kā pagatavot fantastiskas pankūku tortes!
Paldies, mīļie lasītāji, par uzticību, vērību, dalīšanos savās veiksmēs un neveiksmēs, no sirds novērtējam ikvienu vēstuli un komentāru! Ļoti novērtējam, ka esat kopā ar mums. Un no sirds solāmies arī turpmāk nepagurstoši iedvesmot garšīgām maltītēm, jo pagatavot taču ir viegli, daudz grūtāk ir izdomāt, ko šodien ēdīsim!
Daudz laimes dzimšanas dienā mums un jums! Dzīvosim garšīgi!