"Kad 2013. gada novembrī sākām darbu pie jauna recepšu portāla, brīžam bija grūti noorientēties plānu un ideju mākoņos, kas ap mums mutuļoja," stāsta "Delfi" Dzīvesstila nodaļas galvenā redaktore Egita Segliņa. "Šķita, nu tik būs, rakstīsim par restorāniem, vīniem, par visu, kas garšīgs un izsmalcināts, bet ikdienišķā ēdienkarte būs vien papildus. Jau drīz vien sapratām, ka nē, pats svarīgākais ir palīdzēt lasītājiem izdomāt, ko mēs visi ēdīsim šodien, šonedēļ, šomēnes. Savukārt tas izsmalcinātais, dārgais, "no augstajiem plauktiem" – tas paliek papildus. Un tā nu jau desmit gadus dzīvojam garšīgi gan ikdienā, gan svētkos, lasītājiem stāstot, kā viegli, ātri un vienkārši darboties virtuvē."
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit