Foto: Artis Veigurs

Jūrmalas restorānu nedēļa lielās atsaucības dēļ pagarināta līdz 10. decembrim. Tajā kūrortpilsētas labākie restorānu šefpavāri gardēžiem turpinās piedāvāt īpašus ēdienu piedāvājumus, vairāku kārtu maltīti par trīs cenām – 25, 35 un 45 eiro.

Gardēži Jūrmalā varēs turpināt baudīt dažādu valstu, tostarp Eiropas, Āzijas un Kaukāza gastronomijas kultūras. Restorāni ēdienu un dzērienu pagatavošanā akcentu likuši uz vietējo produktu izmantošanu. Daudzi ēdieni gatavoti no Latvijā audzētu briežu, stirnu, strausu, liellopu, jēru gaļas, vietējām zivīm – samiem, zandartiem, akmeņplekstēm –, izmantoti vietējie augļi un dārzeņi – ķirbji, āboli, smiltsērkšķi, upenes, cidonijas.

Sabiedrībai labi pazīstamais pavārs Lauris Aleksejevs, restorāna "36. līnija" vadītājs, atzīst, ka restorāns aizvadījis brīnišķīgu nedēļu: "Ārā ir nemainīgi skaists laiks. Esam izgaismojuši jūru, un no mūsu restorāna logiem arī vakaros var redzēt jūru un balto, sniegoto pludmali. Priecājamies, ka mūsu viesi slavē mūsu darbinieku darbu, kā arī gandarīti, ka esam iekļauti pasaulē vadošajā un populārākajā "Michelin" restorānu ceļvedī un varam piedāvāt jūrmalniekiem un tās viesiem restorānu nedēļā augsti novērtētu servisu un mielastu par īpaši pievilcīgu cenu. Aicinām tos, kas pagājušajā nedēļā nepaguva, vēl decembrī izbaudīt piedāvājumu mūsu burvīgajā restorānā."

Restorāna "Light House" vadītājs Raitis Bērziņš atklāj, ka Jūrmalas restorānu nedēļā katru dienu gaida arvien vairāk viesu: "Ir daudz rezervāciju. Restorānu nedēļa ir lieliska iespēja parādīt savu ēdiena piedāvājumu un kulināro meistarību. Saņemam daudz pozitīvu atsauksmju no apmeklētājiem. Priecājamies, ka restorānu nedēļa turpināsies vēl decembrī, lai vairāk cilvēku pagūtu izbaudīt tās lielisko piedāvājumu."

Restorāna "Majorenhoff" vadītājs Maksims Krasanovs uzsver: "Viesiem patīk, un arī mūsu pavāri saņem daudz komplimentu. Restorānu nedēļā arī darba dienās ir daudz apmeklētāju, un tas ir patīkami, ka cilvēki izmanto īpašo piedāvājumu, iedzīvinot restorānu kultūru un sagādājot sev mazus svētkus arī ikdienā."

Foto: Artis Veigurs

Jūrmalas restorānu nedēļas piedāvājumi pieejami restorānos "36.line Grill Restaurant", "View", "Faces", "Grill & Fish", "Il Sole", "Grilbārs House of Light", "Laivas", "Lielupe", "Lokāls Veranda", "Majorenhoff","Madam Brioš", "Villa Joma", "Randevu", grila restorāns "Zelta teļš", armēņu restorāns "Zangezur", gruzīnu restorāns "Kinza House", picērija "Stacija Vaivari Pizza", suši restorāns "Sakura", kafejnīca "Zem burām", taverna – picērija "Pie kļavas".

Iepazīties ar Jūrmalas restorānu nedēļas piedāvājumu var tīmekļvietnē. Lai nobaudītu restorānu nedēļas īpašos piedāvājumus, apmeklētājiem jāveic iepriekšēja rezervācija!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!