Jūrmalas restorānu nedēļa lielās atsaucības dēļ pagarināta līdz 10. decembrim. Tajā kūrortpilsētas labākie restorānu šefpavāri gardēžiem turpinās piedāvāt īpašus ēdienu piedāvājumus, vairāku kārtu maltīti par trīs cenām – 25, 35 un 45 eiro.
Gardēži Jūrmalā varēs turpināt baudīt dažādu valstu, tostarp Eiropas, Āzijas un Kaukāza gastronomijas kultūras. Restorāni ēdienu un dzērienu pagatavošanā akcentu likuši uz vietējo produktu izmantošanu. Daudzi ēdieni gatavoti no Latvijā audzētu briežu, stirnu, strausu, liellopu, jēru gaļas, vietējām zivīm – samiem, zandartiem, akmeņplekstēm –, izmantoti vietējie augļi un dārzeņi – ķirbji, āboli, smiltsērkšķi, upenes, cidonijas.
Sabiedrībai labi pazīstamais pavārs Lauris Aleksejevs, restorāna "36. līnija" vadītājs, atzīst, ka restorāns aizvadījis brīnišķīgu nedēļu: "Ārā ir nemainīgi skaists laiks. Esam izgaismojuši jūru, un no mūsu restorāna logiem arī vakaros var redzēt jūru un balto, sniegoto pludmali. Priecājamies, ka mūsu viesi slavē mūsu darbinieku darbu, kā arī gandarīti, ka esam iekļauti pasaulē vadošajā un populārākajā "Michelin" restorānu ceļvedī un varam piedāvāt jūrmalniekiem un tās viesiem restorānu nedēļā augsti novērtētu servisu un mielastu par īpaši pievilcīgu cenu. Aicinām tos, kas pagājušajā nedēļā nepaguva, vēl decembrī izbaudīt piedāvājumu mūsu burvīgajā restorānā."