Foto: Daphneslondon/Instagram
Gada nogale ir aizraujošs laiks ļoti daudziem. Mēs ne tikai varam uzvilkt savus neglītos Ziemassvētku džemperus, bez vainas apziņas iztukšot papildu porciju, bet varam arī vienkārši atpūsties, vērojot Ziemassvētku garu visapkārt. Uzņēmumi viesmīlības nozarē ir kļuvuši arvien radošāki attiecībā uz to, ko tie piedāvā saviem klientiem svētkos, neatkarīgi no tā, vai tā būtu kāda īpaša ēdienkarte, unikāla telpas izdekorēšana vai viss kopums. Turpinājumā piedāvājam iepazīt vairākus restorānus, kuros Ziemassvētku sajūta jaušama visā tās krāšņumā.

"Tam O'Shanter" – Losandželosa

Nekas tā nesniedz Ziemassvētku noskaņu kā Ziemassvētku dziesmu dziedāšana (vai vismaz to dzirdēšana). Kā būtu ar klātienes koncertu maltītes laikā, kad ap galdiem riņķo vairāki Ziemassvētku tematikā ģērbti dziedātāji?

Losandželosas restorānā "Tam O'Shanter" katru decembra vakaru uzstājas kolektīvi, kas skandina Ziemassvētku dziesmas. Krodziņā ir atvērta arī terase, ko ieskauj mājīgs kamīns, lai ikviens no klientiem varētu izbaudīt siltās sajūtas, ko svētki mēdz radīt.

"34 Mayfair" – Londona

Katru gadu šajā Londonas karstajā punktā notiek svētku pārvērtības, kas ietver 14 000 dažādu dekorāciju uzsliešanu. Bet patiesībā restorāna piedāvājums ir daudz plašāks un ievērojamāks par interjeru, piedāvājot īpašus, svētkiem raksturīgus ēdienus un dzērienus.

View this post on Instagram

A post shared by 34 Mayfair (@34mayfair)
View this post on Instagram

A post shared by 34 Mayfair (@34mayfair)

"Royal 38" – Dalasa, Teksasa

"Royal 38" ir pop-up bārs. Tas ir atvērts tikai vienu mēnesi gadā, tā palielinot tā pievilcību.

"Daphne's" – Londona, Lielbritānija

Kur Londonā var atrast restorānu, kas ir pārpildīts ar svētku dekorācijām? Restorāns "Daphne's" katru gadu saņem titulu "Restorāns ar skaistāko sezonālo interjeru".

Šajā vietā itāļu siltums un kulinārijas mākslinieciskums apvienojas, lai radītu neaizmirstamas atmiņas.

"Rolf's Bar & Restaurant" – Ņujorka

Daudzi apmeklētāji ir aprakstījuši, ka pieredze restorānā "Rolf's" Ņujorkā ir kā vakariņošana Ziemassvētku eglītē. Pārlūkojot viņu "Instagram" profilu, var saprast, kāpēc tas tā ir.

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!