Strauji tuvojas vieni no krāsainākajiem un ģimeniskākajiem pavasara svētkiem – Lieldienas! Šo svētku neatņemama sastāvdaļa ir ne tikai šūpošanās un gardas svētku maltītes baudīšana ģimenes lokā, bet arī olu krāsošana un olu kaujas, lai noskaidrotu, kuram izdevies tikt pie pašas stiprākās olas. Raimonds Zommers, šefpavārs un "Maxima Latvija" garšu vēstnesis, dalās padomos, kā izvārīt ne vien skaistākās, bet arī izturīgākās olas, lai kļūtu par neuzvaramu olu kauju līderi un pārsteigtu ģimeni un draugus.
Olām jābūt istabas temperatūrā
Lai iegūtu stiprākās un izturīgākās olas kaujām, vispirms jāveic svarīgi sagatavošanās darbi. Olas, ja tās glabā ledusskapī, pirms vārīšanas noteikti uz pāris stundām jānoliek uz galda, lai tās sasniegtu istabas temperatūru un vāroties tām nesāktu plaisāt čaumala, padarot olas trauslākas.