Vasarā grilēšana ir viens no iecienītākajiem ēdiena gatavošanas veidiem, un pieredzējušiem grilētājiem viss ir skaidrs – ir savi iecienītākie rīki, metodes un receptes. Bet kā neapjukt plašajā grila piederumu klāstā, ja grilēšana ir jauns hobijs? Konsultē "Kesko Senukai Latvia" grilu eksperte Marta Treimane.

Grila izvēli nosaka četri "k": ko, kur, kā un kam vēlamies gatavot

"Grili ir prece, kam raksturīga izteikta sezonalitāte – līdz ar siltāka laika iestāšanos cilvēki labprāt izmanto grila sniegtās priekšrocības un gatavo dārzā vai uz terases. Novērojam, ka "Kesko Senukai" klienti Latvijā pārsvarā izmanto gāzes un BBQ grilus, bet arvien lielāku popularitāti iemanto arī keramikas grili," stāsta Marta Treimane.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!