Ogu_kokteilis
Foto: Publicitātes foto
Vasara ir īstais laiks, lai, izmantojot dārza un meža ogas, sevi un draugus pacienātu ar gardiem, vienkāršiem un vasarīgiem desertiem. "Aikāgaršo" šefpavārs Normunds Baranovskis aicina pagatavot veselīgo ogu kokteili, kā arī jogurta krēmu ar svaigām ogām.

"Vasarā no dabas ir jāņem viss iespējamais ko tā dod. Turklāt tieši šajā gadalaikā augļi un ogas ir jo īpaši bagātas ar vitamīniem. Sarīko dārza svētkus un ciemiņus pārsteidz ar pašu gatavotiem un veselīgiem desertiem!" aicina Rimi veselīgas ēšanas kustības "Aikāgaršo" šefpavārs Normunds Baranovskis.

Ogu kokteilis

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!