Pie mums bekona pagatavošanas un ēšanas tradīcijas īsti nav attīstījušās, to vien zinām kā speķi dažādos variantos. Savukārt rietumu pasaulē bekons ieņem lielu virtuves un kultūras daļu. Man jau sen arī gribējies pamēģināt, bet vienmēr biedējusi piņķerīgā krāmēšanās un potenciāli ļoti ķēpīgā (sprakstošo tauku dēļ) cepšana. Bet tad, gandrīz nejauši uzgāju "Bekona metodi" – "BaconMethod.com".
Tur nav nekādu garu pastāstu un bilžu un pamācību. Tikai pāris punkti. Izskatās vienkārši, tāpēc pamēģināju. Lūk, kas un kā:
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit