Labi saskaņots vīns un siers ir viena no dzīves baudām, uzskata ēdienu un dzērienu pazinēji. Lai saskaņošana izdodos perfekti, jāņem vērā vairāki aspekti, piemēram, siera tekstūra un pikantums. Padomu vīna un sieru saskaņošanā lūdzām Wine International Latvia vīnzinim Rolandam Rudānam.
Lielisku cieto sieru iegūst no izcili laba piena. Jo kvalitatīvāks ir piens, jo pikantāks top siers, turklāt ar katru izturēšana mēnesi siers smaržo un garšo arvien intensīvāk. Īsākais siera briedināšanas laiks ir 3 mēneši, bet ilgākais - pat 36 mēneši.
Populārākie cietie sieri, kas top Eiropā:
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit