Cepti dārzeņi
Nepieciešamās sastāvdaļas:
- Cepamais ķirbis
- Kālis
- Seleriju sakne
- Ķiploki
- Ķimenes, jūras sāls, olīveļļa
Dārzeņus – kāli, selerijas sakni notīra, sagriež nelielos gabaliņos vai šķēlītēs. Ķirbi pārgriež uz pusēm, izņem sēklas un sagriež nelielos gabaliņos. Ķirbis nav jāmizo.
Bļodā liek dārzeņus, pievieno saspiestu ķiploku, ķimenes, rupjo sāli un viegli pārslaka ar eļļu.
Visu samaisa un atstāj iemarinēties uz 10-15 minūtēm. Uzkarsē cepeškrāsni līdz 200 C, pannā saber dārzeņus un cep apmēram 30 minūtes.
Mundruma kokteilis
Nepieciešamās sastāvdaļas:
- Kefīrs
- Pilngraudu auzu pārslas, klijas, maltas linsēklas;
- Banans;
- Salds mājas ievārījums garšai.
Visu sablenderē un dzer no rīta. Lielisks padzēriens, ko paņemt līdzi uz darbu.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit