Jauns divritenis nav jāizgudro, bet gan jāturpina jau aizsāktās tradīcijas un jācenšas savas garšas kārpiņas lutināt ne tikai ar ēdienu un vīnu saderību.
Pēdējā laikā pasaulē un arī Latvijā strauji attīstās tendence atrast labu ēdiena un kokteiļu savienojumu, kā arī ēdiena un stiprā alkohola sabalansētību, kur abi viens otru papildinātu un ļautu patērētājam atklāt jaunas garšas nianses. Esmu apkopojis kādus produktus ir ieteicams savienot ar skotu viskiju un kādus tieši pretēji, nevajadzētu, lai nesabojātu savu vai arī savu viesu/ klientu maltīti, ar nesaderīgām garšas niansēm. Šeit gan vēl jāpiebilst, ka vērā tika ņemti ne tikai produktu garšas īpašības, bet gan arī tekstūra, krāsa un pat pagatavošanas tehnika.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit