Foto: Shutterstock
Cik cilvēku, tik viedokļu - vieni olas glabā tāpat uz plauktiņa līdzās plītij, citi, baidoties no saindēšanās, neēd neko, kas ārpus ledusskapja pabijis pāris stundas. Patiesība ir kaut kur pa vidu, mēģināsim visu "salikt pa plauktiņiem", lai reizi pa visām reizēm būtu skaidrība, kurus produktus kā jāglabā!

Ārpus ledusskapja

Ķiploki un sīpoli: ķiplokus un sīpolus glabā vēsā, sausā vietā. Ja nav pagraba vai aukstumskapja, istabas temperatūrā ķiploki un sīpoli nesabojāsies aptuveni pāris nedēļas. Glabājot ledusskapī, šie dārzeņi zaudē savu aromātu un kļūst nepatīkami.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!