Nākamreiz, kad cepsi picu, izmēģini kādu no šiem portāla "Womenshealthmag.com" ieteikumiem.
Virskārtā - daudz dārzeņi
Savai picai izvēlies dārzeņus, kuros ir daudz ļoti vērtīgu uzturvielu, – sīpolus, tomātus, papriku, brokoļus, tie visi ir vērtīgs A un C vitamīnu, kā arī šķiedrvielu avots.
Nē - pildītajai garoziņai!
Izmanto Mocarellas sieru
Svaigā Mocarellas sierā ir nedaudz mazāk tauku, tai skaitā piesātināto tauku, nekā cita veida sieros, turklāt tas ļoti labi kūst, tādēļ ir vislabākā izvēle picas cepšanai. Bet, ja jūs neesat liels siera cienītājs, tad droši varat sieru vispār neizmantot. Tikai - nesakiet par to itāļiem!
Nosusini lieko eļļu
Ja pa rokai nav salvetes, lieko eļļu un taukvielas var vienkārši notecināt no picas šķēles, turot to virs šķīvja.
Izmēģini pilngraudu pamatni
Ja nevēlies mīklu gatavot pati, bet izmanto gatavās, veikalos nopērkamās sagataves, izpēti, vai saldētavā nav atrodama pilngraudu mīklas picas pamatne.
Neēd picu pārāk vēlu
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit