Foto: PantherMedia/Scanpix
Lieldienu un maija garās brīvdienas kombinācijā ar arvien siltākām dienām ir lielisks iemesls, lai atklātu piknika sezonu. Tiesa, lai pikniks nebeigtos ar nopietnām vēdergraizēm, gatavojot un baudot maltīti svaigā gaisā, ir jāievēro daži priekšnoteikumi.

Pārtiku piknikam gādā tikai drošās tirdzniecības vietās, turklāt vienmēr pārliecinies par atbilstošu derīguma termiņu un novērtē produktu vizuāli!

Ja parādās kaut mazākās aizdomas, ka produkts nav svaigs, tas ir bojāts vai stāvējis siltumā nezināmu laiku, neizmanto to! Nemini, vai produkts ir ēdams, - ja neesi 100% drošs, nepērc to, bet, ja esi iegādājies, izmet.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!