Foto: Shutterstock
Latvijā un citviet pasaulē vīns aizvien vairāk iekaro savas pozīcijas kā iecienītākais dzēriens, vēl vairāk – gardēži zina, ka maltītei piemērots vīns izcels un paspilgtinās tās garšas, sagādājot patiesu baudījumu garšas kārpiņām.

Ja restorānā ir pieejami someljē jeb vīnziņa pakalpojumi, būtu ieteicams tos izmantot, jo šie pieredzējušie eksperti, salāgojot izvēlēto ēdienu ar atbilstošu vīnu, aizvedīs jūs valdzinošā ceļojumā pa daudzkrāsaino garšu sajūtu pasauli.

Ne vienmēr ir situācijas, kad tuvumā ir vīnzinis, tāpēc ar savu pieredzi un ieteikumiem piemērotākā vīna izvēlei dalās "Interbaltija AG" un restorāna "Aqua Luna" someljē ar teju 20 gadu pieredzi savā jomā Romāns Komars.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!