Atceries savu bērnību? Kad mamma gāja uz veikalu, pīrāgu cepšanai mājās atceļoja baltie kviešu milti, no kuriem tapa pankūkas svētdienas brokastīm un dažādi gardumi svētku galdam. Tagad situācija ir krietni mainījusies un mūsu virtuves plauktus "apdzīvo" daudz un dažādi milti - pilngraudu, rudzu, speltas kviešu, kā arī dažādu riekstu milti. Kā tos pareizi uzglabāt un cik ilgi tie saglabājas svaigi? Padomus par šo gardēžiem interesanto tēmu portālam "The Kitchn" sniedz ekspertes Sūzana Rīda un Kesidija Stoktone.
Rafinētie milti
Rafinētos miltus ražo, no grauda noņemot dīgli un apvalku, tādējādi miltos vairs nepaliek tik daudz eļļas, tie ir sausāki un piemēroti ilgākai uzglabāšanai.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit