Neskatoties uz to, kādu instrumentu esi ieradis izmantot, ir viens kartupeļu sagatavošanas knifiņš, kas padarīs jebkuru biezputru vieglu un gaisīgu. Noslēpums slēpjas tajā, ka kartupeļi nav jāvāra - jaunie nemizoti jācep cepeškrāsnī, kamēr tie kļūst mīksti (lielākos jāpārgriež uz pusēm vai pat vairākās daļās).
Rezultātā iegūtais kartupelis būs sausāks nekād tad, ja tas būtu pusstundu vārījies ūdenī - līdz ar to šādu kartupeli būs vieglāk sastampāt, un tas nekad nepārvērtīsies saķepušā masā.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit