Pieci padomi, lai zemeņu ievārījums izdotos vienmēr (2)
Tasty
Vēl var paspēt noķert zemeņu sezonu "aiz astes" - jāsteidz šīs gardās ogas sagatavot ziemas mēnešiem: saldēt, vārīt ievārījumus, kompotus un čatnijus. Žurnāls "Ievas Māja" apkopojis piecus galvenos principus, kas jāievēro katru reizi gatavojos zemeņu ievārījumu - lai tas izdotos vienmēr!
1. Ievārījumu vāra no veselām, stingrām un svaigām ogām.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit