Seko profesionāļu piemēram
Vislabākais "špikeris" ir profesionālu pavāru ledusskapji restorānu virtuvēs, kurā produkti tiek kārtoti, lai garantētu pārtikas drošbu un restorāna viesu veselību. Galvenais princips: produktus likt plauktos pēc to gatavošanas temperatūras. Produktie,, kurus var ēst bez termiskas apstrādes, jāatrodas augstākajā plauktā, tāpat kā kastītēm ar jau sagatavotu ēdienu. Šo principu ievēro virzienā uz leju - pašos apakšējos plauktos jāliek produkti, kas jāvāra vai jācep visaugstākajās temperatūrās, piemēram, vista.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit