Svaigi novāktus kabačus jāatdzesē +3 līdz +5 grādu temperatūrā, proti, jāieliek aukstā ūdenī vai ledusskapī, iesaka žurnāls 100 Labi Padomi.
Kabačus pāris nedēļas var uzglabāt vietā, kur temperatūra nepārsniedz +10 grādus, bet jāņem vērā, ka ilgākai uzglabāšanai labāk izvēlēties tumšos kabačus, jo balto šķirņu kabačiem ar laiku būs redzamas visas skrambiņas.
Ilgākai uzglabāšanai, protams, līdzēs kabaču konservēšana un marinēšana, tādēļ lieti noderēs šīs receptes un padomi no Tasty.lv apjomīgās pavārgrāmatas.
Ātrā vīriešu zapte
Saldēti kabači - gardām pankūkām ziemā
Tomātu sulā marinēti kabači
Kabaču – aliču kompots jeb Viltotie ananasi
Pikantie zaļo tomātu, kabaču un patisonu salāti
Kabaču salāti ziemai
Gatavojoties ziemai, noderēs šī kabaču salātu recepte.
Kabači tomātu mērcē ar čili un papriku
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit