Foto: Shutterstock
Ja esi dārza īpašnieks vai liels tirgus cienītājs, tad ik pa brīdim var gadīties, ka tavā virtuvē nonāk lielāks dārzeņu, augļu vai ogu daudzums. Bieži vien konkrētie produkti jau ir pašā gatavības pilnbriedā un pēc pāris dienām tie sāk bīstami balansēt uz pārgatavošanās robežas, kad izmantošana uzturā svaigā veidā vairs nešķiet kārdinoša.

Kā rīkoties ar katru no konkrētajiem produktiem, lai pēc iespējas saglabātu garšas īpašības, uzturvērtību un arī iegūtu vēlamo gala rezultātu? Idejas smēlāmies portālā "Good Housekeeping", piedāvājot nenovērtējamus padomus katra produkta izmantošanā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!