Tomēr uzcept perfektu vēršaci māk tikai retais. Ir jāzina daži knifiņi, lai rezultāts vienmēr būtu pareizajā konsistencē un lai tā nepieliptu pie pannas. Šādi sagatavotu olu varēsi baudīt ne tikai brokastīs, bet arī papildināt dārzeņu salātus, makaronu ēdienus vai cepamās desiņas. Portāls "The Kitchn" apkopojis vērtīgus vēršacs pagatavošanas padomus.
1. Izvēlies pareizo pannu - protams, olu cepšanai nav nepieciešama speciāli šim nolūkam domāta panna. Pietiks ar visparastāko pannu ar nepiedegošo pārklājumu vai čuguna pannu. Ja olu cepsi uz nerūsējošā tērauda pannas, tad būs nepieciešams likt nedaudz vairāk sviesta. Pannas izmēram nav nozīmes - ja vari izvēlēties, tad vienu olu labāk cept pannā ar 20 centimetru diametru, bet ņem lielo 30 centimetrīgo pannu, ja gatavosi brokastis lielai ģimenei.