Ja pārtikas plēve nav pa rokai, citronu kādu laiku var glabāt ledusskapī arī tāpat vien, tikai nākamajā lietošanas reizē būs jānogriež apkaltusī citrona kārtiņa.
Savulaik populāri bija citrona pusīti glabāt uz šķīvīša, kurā iebērts cukurs, jo šādi auglis neapkalta. Šīs metodes mīnuss - tādu citronu vairs nevarēs izmantot zivs vai salātu pagatavošanai, tas derēs vien tējai, žurnālā Dienas Ēdieni teic restorāna Bibliotēka Nr.1 šefpavārs Māris Jansons.
Cits variants - no pāri palikušā citrona izspiest sulu, ko sasaldē un izmanto pēc vajadzības.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit