Sākumā ogas ir rūpīgi jānomazgā, tās nožāvējot uz pietiekami lielas paplātes, uz kuras ogas izklāj vienmērīgā slānī. Pēc tam odziņas sapilda plastmasas trauciņos vai īpašajos saldēšanai domātajos plastmasas maisiņos. Saldētavai jābūt noregulētai vismaz uz mīnus 15 grādu režīmu, lai ogas uzreiz pēc ielikšanas tajā ātri sasaltu.
Ja pēc izņemšanas no saldētavas un atlaidināšanas nolemsi gatavot biezsulu, ogas vairs nebūs jāblanšē – tās būs gana mīkstas, lai varētu izberzt caur sietiņi.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit