sviests margarīns nazis knife butter
Foto: Shutterstock
Pazīsti situāciju, kad svētdienas rītā vēlies uzcept kārdinošus mafinus vai kēksu, un saproti, ka receptei nepieciešams istabas temperatūras sviests? Bet tava sviesta paciņa atrodas ledusskapī un paietu vairākas stundas, līdz sviests atlaidinātos un iegūtu mīkstāku konsistenci. Kā rīkoties?

Atbilde ir ļoti vienkārša - jāķeras pie rīves! Rīve patiesi ir izmantojama ne tikai siera un dārzeņu rīvēšanai, bet arī izmantošanai konditorejā. Neatkarīgi no tā, vai sviests pirms tam bijis ledusskapī vai saldētavā, rīvēšanas process sadalīs to ļoti mazās daļiņās, kas istabas temperatūrā uzsils daudz ātrāk.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!