Nav noslēpums, ka riekstus finansiāli izdevīgāk ir iegādāties lielākā iepakojumā. Bet ko darīt ar pārpalikumu, kuru nav paredzēts izlietot ne šodien, ne rīt - kā rīkoties, lai rieksti ilgāk saglabātos svaigi?
Atbilde ir pavisam vienkārša - rieksti ir jāsasaldē! To sastāvā ir daudz dabisko eļļu, kas istabas temperatūrā ar laiku kļūst "skābas". Sasaldēšanas process bojāšanos aptur un rieksti pēc atkausēšanas nebūs zaudējuši ne garšu, ne struktūru.
Līdzīgs princips attiecas arī uz riekstu miltiem - īpāši populārajiem mandeļu miltiem, to derīguma termiņu var paildzināt atlikumu liekot saldētavā.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit