Shutterstock
Foto: Shutterstock
Pica ir viens no pasaulē gardākajiem un populārākajiem ēdieniem un lieliski, ka atšķirībā no supersarežģītajiem restorānu ēdieniem, tā ir ātri pagatavojama arī mājas apstākļos. Viss vienkāršais, protams, ir ģeniāls, bet ne viss ģeniālais ir vienkāršs - "pašdarbība" bez priekšzināšanām var rezultēties miklā un staipīgā mīklas pamatnē, apdegušās picas maliņās un putrveidīgas konsistences pildījumā.

Kulinārijas speciālisti no žurnāla Bon Appétit iedrošina: apejot ar līkumu iesācēju populārākās kļūdas un apgūstot pāris viltībiņas, tu noteikti varēsi pārsteigt savējos ar picu, kuru nekaunoties varētu piedāvāt pat Anglijas karalienei.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!