Kāds tad ir čuguna pannas noslēpums? Tā ir lēta, uzticama, ilgmūžīga, labi "tur" siltumu un uztur vienmērīgu cepšanas temperatūru. Nebūs melots sakot, ka pareizi kopta čuguna panna ir praktiski nenolietojama un nepieciešamības gadījumā tu varēsi to nodot mantojumā nākamajām paaudzēm.
Tomēr, nevar noliegt, ka čuguna pannai ir arī daži mīnusi. Pirmkārt, tā ir smaga – patiešām smaga. Otrkārt, neviens cits virtuves priekšmets, šķiet, nav rosinājis tik plašas debates tā kopšanas un uzturēšanas sakarā. Ar ziepēm vai bez ziepēm? Ar ko ietaukot un vai vispār ietaukot? Lasi sadarbībā ar epicurious.com sagatavotos padomus, kā mazgāt, kopt un uzturēt spodrus savus čuguna dārgumus.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit