tasty - 908
Foto: Shutterstock
Kuram gan nav gadījies, liekot uz grila čurkstināties kārdinoša paskata desiņas un gara acīm jau skatot tās kūpam uz sava šķīvja, brīdī, kad tās sāk paukšķēdamas plaisāt, suloties un aizdedzina ogles elles liesmās, ar smagu sirdi secināt, ka sapņu maltīti nāksies aizstāt ar burkānu vai pāris āboliem.

Ne par kapeiku labāka nav situācija, kad desiņas ir tik sausas, ka gluži vai sprūst rīklē vai, gluži pretēji, nogriežot šķēlīti, atklājas nepatīkama izskata, putrveidīgs pildījums, kas nu nekādi nerosina apetīti.

Lai kārtējo reizi nenāktu piedzīvot vilšanos, iekožoties iegādātajā gaļas izstrādājumā, ir vērts ieklausīties bonappetit.com padomos, kuri tevi padarīs par īstu desu grilēšanas meistaru.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!